Hvile

Sleep Pod

Sleep Pod fra Inpo er designet for å tilby tilpasset postural støtte og komfort til personer når de hviler om dagen eller sover om natten. Den kan lages for barn og voksne i alle aldre der individuell passform er nødvendig for å gi mulighet til en avslappet stilling.

Sleep Pod som posisjoneringssystem er fleksibel og gjør at den kan brukes på mange forskjellige måter. Den kan ligge oppå eksisterende madrass, brukes som egen madrass på bevegelig sengebunn, eller flyttes fra rom til rom på gulvet. .

Sleep Pod har myke belter som plasseres der det er nødvendig  slik at brukeren blir sikret nok i den liggende stillingen. Beltene kan låses med spenner eller borrelås.

Sleep Pod er tilgjengelige med trekk i ulike typer stoff og farger som enkelt kan tas av for rengjøring og kan utstyres med inko trekk, ventilasjons innlegg, tilpasset hodepute, kile for sideveis tilting av Sleep Pod.

Ulike skumtyper brukes for å gi best mulig komfort og støtte. Det kan lages plass for innlegg i liggeflaten som til plass for gel-puter, luftputer, viskoelastisk skum, nedfreste rom for totalavlastning av kroppsdel.

Her finner du mer informasjon og tekniske detaljer.